Кожного ранку у багатьох з нас виникає невелика дилема – « З чого саме почати свій ранок, щоб отримати заряд енергії на весь день?», « Що сьогодні приготувати на сніданок собі та своїм близьким?» або « Чим смачненьким порадувати свою малечу?» 

 Ми вирішили сьогодні поділитися з вами секретом свого вдалого ранку.

 Сирники – сімейна страва, яку люблять готувати у кожній родині, але рецепт у кожного свій. Наш – дуже легкий у приготуванні та 100% виходять у кожного.   

  Для приготування найсмачніших сирників Вам потрібно: 

  • 400 грамів сиру (творогу);
    • 1 яйце;
    • 3 ст. ложки борошна ( + додатково для формування);
    • 3 ст. ложки цукру ( якщо любите солодкі, то можна додати більше);
    • 1 дрібка солі;
    • 10 грамів ванільного цукру ( за бажанням);
    • 3 - 4 ст. ложки олії ( для смаження)

 

 В мисці змішуємо до однорідної маси сир, яйце, цукор, сіль та ванільний цукор.  До отриманої  маси додаємо борошно, якщо сир ( творог) вологий, то можна додати на 1 ст. ложку борошна більше. Трохи змочіть руки в олії і сформуйте кульки приблизно 3 – 4 см в діаметрі, а потім придавіть, щоб вийшли гарні сирники. Перед смаженням добре розігрійте сковорідку, а сирники обвалюємо в борошні, щоб вони зберегли свою форму. Обсмажуємо 2 – 3 хвилини, до золотавої скоринки і перекладаємо їх на паперовий рушничок, щоб видалити зайву олію.

  Можна додати варення, сметану, мед та фрукти або просто присипати цукровою пудрою. І все!  Ваш смачний сніданок  - готовий!

  Готуй разом з нами!