Паста « Густо»


Сучасна кулінарія дуже активно розвивається і страви стали вишуканішими та складнішими у приготуванні. І якщо раніше було достатньо приготувати страву смачно, то зараз ми все більше приділяємо уваги на сервірування. На нашу думку, краса у простоті, а вишукані страви можна легко приготувати в себе на кухні. Тому, якщо Вам хочеться приготувати щось смачне та привабливе зовні, цей рецепт пасти для Вас.


   Для приготування пасти « Густо» потрібно:
- паста фарфалле ( паста у вигляді бантиків);
- помідори;
- балик (тонкими слайсами);
- сир дорблю;
- оливки;
- сіль (за смаком)


Для приготування соусу потрібно:
- 3 ст. ложки сметани;
- 3 ст. ложки вершкового сиру;
- зелень (кріп, петрушка)


Змішуємо сметану, вершковий сир та мілко нарізану зелень –  соус готовий. Пасту висипаємо в підсолену киплячу воду та варимо до готовності. На тарілку викладаємо зварену пасту, прикрашаємо нарізаними на 4 частини помідорами, шматочками балику, цілими оливками, та сиром дорблю, порізаним дрібним кубиком. Соус можна подати окремо в соуснику або додати до страви.

Смачного! Готуй разом з нами!