Осінні вечори все частіше зустрічають нас прохолодою, та й морози вже не за горами. Ми всі поспішаємо у свої домівки, щоб зігрітися і відпочити після важкого робочого дня. Звичайно, в кожній домівці є на такий випадок чай або кава, але інколи хочеться чогось особливого.

  Про такий напій як – глінтвейн, знають всі. Це напій з яким можна відпочити як самостійно, так і великою родиною.

 В кожній компанії друзів свій спосіб приготування, а для тих, хто не вживає алкоголь ми знайшли цікавий рецепт безалкогольного глінтвейну, який не поступається смаком своєму алкогольному товаришу.

  Для приготування потрібно:

- 1 літр соку із червоного винограду;

- 2 апельсини;

- 2 палочки кориці;

- 5 шт. гвоздики;

- 2 шт. лаврового листа;

- 2 гілочки чебрецю;

- 2 ст. л. цукру

 

  В невелику каструлю виливаємо сік і додаємо всі спеції, цукор та 1 апельсин кільцями. Ставимо на невеликий вогонь та варимо протягом 10 хвилин. Слідкуйте, щоб глінтвейн не кипів. Пити цей напій можна як холодним так і в гарячому вигляді додавши нарізаний кільцями апельсин у келих. 

 Приємних і теплих Вам вечорів! Готуй разом з нами!