Всі ми любить тепло і сподіваємось, що осінь в цьому році ще порадує нас теплими та сонячними днями. Кожен із нас обожнює відпочивати на природі зі своїми близькими та друзями. І, звичайно, приготувати щось смачненьке на вогнищі, то  - «святе».          

 Ми вирішили поділитися з вами нашою улюбленою стравою, яку ми часто готуємо на відпочинку.

 Бограч – національний угорський суп, що дуже популярний на західній Україні. Найсмачніший бограч традиційно готується на кострищі в казанку, але Ви не засмучуйтесь, ми поділимося з Вами рецептом, який Ви зможете приготувати в себе на кухні.

  Для приготування Вам потрібно:

    • 50 грамів сала ( або жиру);
    • 800 грамів яловичини, краще лопатку або задню частину ( можна взяти свинину);
    • 500 грамів картоплі;
    • 2 середні помідори;
    • 2 солодких перці;
    • 1 – 2 цибулі;
    • 10 грамів свіжого перцю чилі ( додавати за смаком);
    • 1 ч. ложка паприки;
    • 1 ч. ложка копченої паприки;
    • сіль ( за смаком)

  Сало дрібним кубиком обсмажуємо до витоплення жиру, додаємо нарізане великими шматками м'ясо та обсмажуємо до золотавої скоринки. Додайте до м'яса картоплю, помідори, перець подрібненні великим кубиком, цибулю розрізаємо на 4 – 6 частин, перець чилі – кільцями. Додайте чайну ложку звичайної паприки і чайну ложку копченої, залийте овочі з м'ясом водою, але так, щоб вода покривала їх не повністю. Посоліть і поперчіть за смаком. Якщо готуєте на плиті, то варіть на маленькому вогні приблизно - 1.5 години.

   Смачного!  Готуй разом з нами!